Φωτια Λουτρακι : Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 / Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι.

Φωτια Λουτρακι : Apologismos 3 020 Stremmata Ekapse H Fwtia Sto Loytraki Loutraki 365 / Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι.. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Αυτήν την ώρα η φωτιά καίει δάσος και η κατάσβεση της είναι δύσκολη. Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο.

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Αρχική hot news φωτιά τώρα:

Se E3eli3h H Fwtia Sto Loytraki Gia Deyterh Hmera Liberal Gr
Se E3eli3h H Fwtia Sto Loytraki Gia Deyterh Hmera Liberal Gr from media.liberal.gr
Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Όπως είπε στο eleftherostypos.gr ο δήμαρχος λουτρακίου, οι. Αυτήν την ώρα η φωτιά καίει δάσος και η κατάσβεση της είναι δύσκολη. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι το βράδυ της τετάρτης (19/5) και μάρτυρες αναφέρουν. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου. Από κάθε μονή απομακρύνθηκαν 25 άτομα. Το λουτράκι είναι πόλη τoυ νομού κορινθίας. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού.

Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Συναγερμός στο λουτράκι λόγω μεγάλης πυρκαγιάς στο σχίνο. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα.

Oi Prwtes Eikones Apo Th Fwtia Sto Loytraki Fwto Binteo
Oi Prwtes Eikones Apo Th Fwtia Sto Loytraki Fwto Binteo from media.enikos.gr
Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Ανάμεσά τους, το μοναστήρι του οσίου παταπίου, αλλά και αυτό του προφήτη ηλία, στο οποίο λειτουργεί και γηροκομείο. Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού.

Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην.

Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. Μεγάλες είναι οι προσπάθειες που κάνουν οι πυροσβέστες στο λουτράκι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου (14.09.2019). Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι το βράδυ της τετάρτης (19/5) και μάρτυρες αναφέρουν. Συγκλονιστικές εικόνες στο αλεποχώρι από την πύρινη λαίλαπα. Μαίνεται η πυρκαγιά στο λουτράκι, παρά την ολονύχτια μάχη που έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ φωτιές καίνε και στον πύργο, την πύλο και τα μέγαρα. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Στο σημείο επιχειρούν 8 οχήματα της πυροσβεστικής και μηχανήματα του δήμου για την κατάσβεση της φωτιάς. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο σχίνο κορινθίας η οποία έχει σημάνει συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια.

Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Όπως είπε στο eleftherostypos.gr ο δήμαρχος λουτρακίου, οι. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι. Ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής στο σημείο.

Fwtia Sto Loytraki Synexizetai H Maxh Me Tis Floges Problepetai Dyskolh Nyxta Lifo
Fwtia Sto Loytraki Synexizetai H Maxh Me Tis Floges Problepetai Dyskolh Nyxta Lifo from www.lifo.gr
Απέχει 84 χιλιόμετρα από την αθήνα και 4 από την κόρινθο και κατά την απογραφή του 2011 είχε 11.564 κατοίκους. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι, ενώ αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι καίγονται σπίτια. Ο δημοσιογράφος του ethnos.gr, κώστας ασημακόπουλος μεταδίδει όλες τις εξελίξεις από το μέτωπο της πυρκαγιάς στον σχίνο. Φωτιά έχει ξεσπάσει στο λουτράκι το βράδυ της τετάρτης (19/5) και μάρτυρες αναφέρουν. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Μάλιστα, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση που βρίσκεται κοντά σε οικισμό και υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι αυτή την στιγμή. Πρόκειται για αναγνωρισμένη λουτρόπολη από το 1925, τουριστικό θέρετρο γνωστό για τα ιαματικά λουτρά. Στο λουτράκι (λουτρά πόζαρ) θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ταβέρνες και εστιατόρια, όπου μπορείτε να γευτείτε την ντόπια παραδοσιακή κουζίνα καθώς και διάφορα άλλα εδέσματα.

Η φωτιά μπήκε στα γεράνια όρη, έφτασε στη μαυρολίμνη, και μετά φύγαμε από το σπίτι.

Tέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα από νωρίς το πρωί έχουν ξεκινήσει τις πτήσεις και τις ρίψεις νερού. Η φωτιά ξέσπασε αργά τη νύχτα σε δασική έκταση στον σχίνο λουτρακίου, πολύ κοντά στο οικιστικό κομμάτι. Το απόγευμα του σαββάτου ξέσπασε πυρκαγιά στο λουτράκι. 0 ответов 0 ретвитов 0 отметок «нравится». Η φωτιά αυτή την ώρα κατηφορίζει προς το χάνι, όπου υπάρχουν αμπέλια και ελαιώνες, με τους ανέμους στην. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε στην κορινθία το βράδυ της τετάρτης με τις αναζωπυρώσεις να μην έχουν τελειωμό. Περίπου στις 02:30 τα ξημερώματα και ενώ η φωτιά είχε πάρει κατευθυνσή προς τις βαμβακές, η πυροσβεστική ενημέρωσε οτι ενδέχεται να προχωρήσουν στην εκκένωση ενός ακόμα οικισμού. Ο δήμαρχος λουτρακίου, γιώργος γκιώνης για τη μεγάλη φωτιά στην κορινθία. Αρχική hot news φωτιά τώρα: Χρειαζόμαστε εναέρια μέσα κατάσβεσης» αναφέρει ο κ. Εξακολουθεί να μαίνεται το πρωί της κυριακής η μεγάλη φωτιά στο λουτράκι. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά σε δασική έκταση στη χωματερή λουτρακίου. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στο λουτράκι κορινθίας.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook